Menu

ABOUT US   >   about us < back to home

Η Φιλική μας εξυπηρέτηση έχει σχεδιαστεί με ένα στόχο στο μυαλό: να βοηθήσει βρεθεί η ιδανική κατοικία στην Κρήτη.

 

Αποστολή μας είναι να γίνει επιλογή της πραγματικά καλής ευκαιρίας, κατ 'ευθείαν από τους πιο αναγνωρισμένους και αξιόπιστους επαγγελματίες ή ιδιώτες στην τοπική κοινωνία και αγορά. Το μόνο που έχει ο πελάτης μας να κάνει είναι  να αναζητήσει μέσα από τις επιλεγμένες μας προσφορές.

 

Aν θέλετε να έρθετε και να δείτε μόνοι σας τι είναι αυτό που το υπέροχο νησί έχει να προσφέρει, μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας παρέχουμε τα εξής:

 

1. διοργάνωση εκτεταμένης ξενάγησης ακίνητων αποκλειστικά για εσάς, κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στην Κρήτη.

2. παροχή όλων των απαραίτητων πληροφοριών, για να εξασφαλιστεί μια επιτυχής, αξιόπιστη και ευσταθής απόφαση για το ποια και πού πρέπει να ναι η αγορά ή η επένδυση. (Νομικά θέματα, θέματα κατασκευαστικά και υλικοτεχνικά για την ποιότητα κατασκευής, πληροφορίες γεωγραφικής θέσης, η αξία των επενδύσεων)

3. παρουσίαση δυνατοτήτων και εναλλακτικών επιλογών στον εμπορικό και κατασκευαστικό χώρο, συνάντηση με τους ειδικότερους σχετικούς επαγγελματίες στην αγορά αλλά και την υπάρχουσα κοινότητα κατοίκων μετεγκατεστημένων από την υπόλοιπη Ελλάδα, την Ευρώπη και όλα τα άλλα μέρη του κόσμου.  

 Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, συλλέγοντας πληροφορίες  που αφορούν μεσιτικά θέματα και κατασκευαστικές λύσεις, προκειμένου να καθοδηγήσουμε τις σωστές επενδύσεις ακινήτων.

Καλοδεχόμαστε οποιεσδήποτε ερωτήσεις. Όταν απαιτηθεί, το αντίστοιχο ακίνητο μελετάται με προσοχή από τους κατάλληλους συνεργάτες της μελετητικής και κατασκευαστικής μας εταιρείας προκειμένου να παρέχουμε τις τελευταίες και πιο έγκυρες πληροφορίες και όλες τις σχετικές τεχνικές λεπτομέρειες.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ότι λαμβάνουμε όλα τα ανθρωπίνως δυνατά μέτρα  ώστε να εξασφαλιστούν οι απολύτως σωστές και ακριβείς πληροφορίες που θα παρουσιάζονται για κάθε ακίνητο από την μελετητική ομάδα της accrete.grκαι μπορούμε επίσης να αναλάβουμε την ευθύνη για τα αποτελέσματα της πιο πάνω διαδικασίας στην τελική φάση της παράδοσης του κτιρίου σας, καθώς έχουμε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα που θα σας παρέχουμε και θα συνοδεύουν όλα τα στάδια της συνεργασίας μας ένα προς ένα.

 Έχουμε στην διάθεσή σας όλα τα απαραίτητα έντυπα συμφωνητικών για έγκαιρες σημειώσεις που αφορούν στις πληροφορίες και την πολιτική της εταιρίας μας.

  

Καλώς ήλθατε στο νησί της Κρήτης!

Η Κρήτη είναι ένα νησί με μια ποικιλία αξεπέραστη από οποιοδήποτε άλλο νησί στη γη. Είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος που μπορεί να μείνει ανέγγιχτος από μία τουλάχιστον από τις όψεις αυτού του νησιού:

 

Άνθρωποι - Ιστορία - Παραλίες - Βουνά -

Καταπληκτικό τοπίο - Χαλάρωση - Νυχτερινή ζωή

 

Στο ιστορικό και μυθικό ταξίδι δια μέσου των αιώνων, η Κρήτη υπήρξε:

 

 Ο τόπος γέννησης του μινωικού πολιτισμού, ο οποίος ήταν ο πρώτος υψηλά  οργανωμένος πολιτισμός στην Ευρώπη.

 

• Ο τόπος όπου ανατράφηκε ο Θεός βασιλιάς Δίας.

 

• Ο τόπος γέννησης της θείας πριγκίπισσας Ευρώπης – η οποία αργότερα προορίζονταν να δώσει σε όλη την ήπειρο το όνομά της.

 

Στη σύγχρονη Κρήτη, μπορείτε να βρείτε πολλά μονοπάτια του ένδοξου παρελθόντος της. Mετά από χιλιάδες χρόνια, κάποια πράγματα έχουν σίγουρα αλλάξει, αλλά ακόμα αποτελεί μια παρθένα όαση της Μεσογείου.
 

  Κρήτη, ιδιοκτησίες και ACCRETE

Πάνω από τρία και μισό εκατομμύριο άνθρωποι βιώνουν την Κρήτη κάθε χρόνο. Ένα υψιλό ποσοστό από αυτούς επιθυμούν «μια δική τους θέση » στο νησί. Ορισμένοι από αυτούς έχουν μετατρέψει αυτή την επιθυμία σε πραγματικότητα. Πολύ περισσότεροι θα κάνουν το ίδιο τα προσεχή έτη. Η τάση αυτή είναι τόσο ισχυρή, ότι υπάρχουν ήδη πραγματική "διεθνή" χωριά του νησιού, όπου μπορείτε να ακούσετε τρεις ή περισσότερες γλώσσες που ομιλούνται στην καθημερινή ζωή. Αυτό έχει να κάνει κυρίως με τον τόπο, αλλά και με τους ντόπιους, οι οποίοι είναι μερικοί από τους πιο φιλικούς, φιλόξενους και βολικούς ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο.

 Δυστυχώς για τους υποψήφιους ιδιοκτήτες ακινήτων, η ζήτηση οδηγεί τις τιμές υψηλά με γρήγορο ρυθμό. Οι ντόπιοι έχουν δει τη γη τους και τα σπίτια τους, στην πραγματικότητα διπλασιάζεται σε αξία κατά τα τελευταία πέντε χρόνια.

Και αυτό είναι ακριβώς που προκαλεί τη μεγαλύτερη απογοήτευση - και το ρίσκο - για τους υποψήφιους ιδιοκτήτες ακινήτων: με τόσα πολλά να κερδίσουν, σχεδόν κάθε κάτοικος της περιοχής με ένα δεύτερο οικόπεδο ή σπίτι προσπαθεί να γίνει ένα μικρο-real-estate-agent στο δικό του δικαίωμα. Και αυτός είναι ο κύριος λόγος που κρύβεται πίσω από την χαμηλή ποιότητα κατασκευής, σε ορισμένες περιπτώσεις - σημαντικά χαμηλότερη από την ποιότητα της ίδιας της τοποθεσίας.

Έτσι, μια μεγάλη ανάγκη μεγάλωσε κατά τη διάρκεια αυτών των τελευταίων ετών, διατυπωμένη από ένα και μόνο ερώτημα:

 «Πού μπορώ να βρω τις καλύτερες προσφορές για ένα σπίτι στην Κρήτη, όσον αφορά τόσο την ποιότητα της κατασκευής και την πραγματική αξία και το κόστος της; "

Η Accrete.grγεννήθηκε από αυτή την ανάγκη.

 

Μερικά σημεία για περαιτέρω εξέταση:

 

• Εμείς προσωπικά ελέγχουμε σχολαστικά το κάθε καταγεγραμμένο ακίνητο, για να τηρεί τα απαιτούμενες προδιαγραφές. Μόνο οι καλύτερες ιδιοκτησίες συμπεριλαμβάνονται στις ιστοσελίδες της accrete.gr

 

• Όλες οι ιδιοκτησίες που αναφέρονται έχουν δύο χρόνια εγγύηση απευθείας από την κατασκευαστική εταιρεία.

 

• Τέλος, είναι όλα σχετικά με τη διαδικασία μας (ή, όπως λέμε, «ο Κρητικός τρόπος Ζωής»): η φιλοσοφία μας στην accrete είναι να σας παρέχει μία διαδικασία για την  αναζήτηση, την αγορά και τη διαδικασία κατασκευής μιας κατοικίας, που δεν είναι ούτε περίπλοκη ούτε βαρετή, αλλά ουσιαστική, και, μερικές φορές ακόμη και ... διασκεδαστική!

 

Πώς; Είστε ευπρόσδεκτοι να το βρείτε μόνοι σας.

 

 Αξιώστε νέες εμπειρίες. Διεκδικήσει μια νέα ζωή.

Κρήτη δεν είναι μόνο ένα μέρος για να ζει κανείς, αλλά ένας ολόκληρος νέος τρόπος ζωής.

Όπως η παλιά κινεζική παροιμία λέει, ένα ταξίδι χιλίων μιλίων αρχίζει με το πρώτο βήμα. Έχετε κάνει το πρώτο βήμα σας στην Κρήτη με την εύρεση της ιστοσελίδας μας. Δεύτερο βήμα σας είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας, αφήστε μας να σας ξεναγήσουμε και εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Με αυτό τον τρόπο, δεν θα πρέπει να φανταστείτε τον εαυτό σας στο Μεσόγειο παράδεισο της Κρήτης. Θα είστε ήδη  εδώ - σώμα, μυαλό και ψυχή.